Elenita.no

Utrolig nok stod jeg opp rundt ti i dag. Vel og merke la jeg meg halv fire i natt, så det er helt utrolig at øynene åpnet seg så tidlig. Takknemlig er jeg, for jeg har allerede rukket å vært på butikken en tur, besøkte bestefar på kirkegården, lest mesteparten av månedens COSTUME og funnet min favorittblogg for øyeblikket :
Elenita . Hun er åpenbart en moteblogger og jeg elsker stilen hennes. Hun gir meg masse inspirasjon, og nå gleder jeg meg til å komme hjem til klesskapet og finne sommerens funn. Jeg håper jeg har en del jeg kan mikse og matche for jeg har ikke lyst til bruke opp resten av lønningen min på bare sommerklær for denne sesongen.
Min oppfatining av denne jenta er at hun er jordnær og nydelig. Hun har en fin figur og viser at hun har et talent for mote. Passion for fashion !


Nå har jeg endret en del på designet, så de andre innleggene passer ikke helt, men det får bare være sånn. Fra nå av blir bildene så store som dette. Headeren som jeg har akkurat nå er bare midlertidig. Skal bytte den, må bare redigere noen bilder først (-:

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Renie

Renie

16, Ringsaker

ta kontakt på renieblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits