For dette er livet

Lev det !


Akkurat nå er jeg sliten og orker ingenting. jeg har vel egentlig ingen god grunn som dekker hvorfor jeg har vært borte fra bloggen, men jeg kan si at dagene har gått til trening, Hamar, mat og sex og singelliv. humøret er ikke på topp om dagen, men jeg prøver å smile. 
i går var jeg, mamma og stefaren min på dokka en tur. en lang tur. vi dro vel fra Moelv rundt tjue på to tror jeg, og var hjemme igjen rundt halv ti. det var utrolig kos å besøke slektninger, men godt var det å komme hjem til joggebuksa :-) 

i dag skal jeg bare slappe av og kanskje ta en tur til bestisen og sjekke ut det nye rommet hennes. frister ikke å gå ut sånn som jeg ser ut, heldigvis bryr ikke folk seg. velger jeg å tro da ! det er jo søndag. 
i morgen skal jeg forhåpentligvis løpe noen ærender, ellers skal jeg jobbe. på kvelden kommer pappa å henter meg for jeg skal være der i noen dager. blir godt å komme litt unna egentlig. får nok pappa til å kjøre meg til stasjonen så jeg kan dra til Hamar en tur, men tror ikke det blir ofte. planene mine denne uka er å jogge mye, bli sunn, slappe av og pleie meg selv. 


foto//priv

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Renie

Renie

16, Ringsaker

ta kontakt på renieblogg@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits