Wayne`s Cafè

nå er jeg tilbake på hotellrommet en bitte liten tur bare for å oppdatere dere. neida, venter på at badet skal bli ferdig sånn at jeg får fikset meg litt før vi går ut en tur. jeg lå litt ved bassenget i stad, men ble vel bare en halvtime. det var utrolig varmt ! digg varme, men jeg ble svett og det er ikke fullt så digg. i morgen kan jeg forhåpentligvis bade så da kan jeg jo satse på å bli litt brun :) 

klar himmel på hotellet.

i dag dro vi som sagt til byen og shoppet litt. det ble ikke så mye for jeg fant liksom ingenting. fant Ed Hardy caps som jeg har lett lenge etter og fikk en jeans av mamma. det var vel alt. jeg håper vi skal ta en tur dit igjen i morgen så jeg får sett litt mer. var ikke innom vero moda, men det er jo i Norge også.. det er bare meg og mamma som liker å gå litt rundt da, så det er nok ikke sikkert at vi drar dit i morgen. men uansett! 

elsker den.

vi satte oss på en søt liten kafé som het Wayne`s Café. der var jeg klarte jeg å styre unna sjokoladebollene og muffinsene som stod på rekke og rad og så på meg. jeg koste meg med en havrecookie og juice som var usedvanlige godt ! anbefales :)


Smoothie. IKKE MIN


2 kommentarer

Madde

27.jul.2010 kl.18:29

er dere i Karlstad? :) Var der for en stund siden : )

Maria Klem

27.jul.2010 kl.23:28

Sv: Takk :) Skal kose oss videre...

Digga capsen!

Skriv en ny kommentar

Renie

Renie

16, Ringsaker

Kategorier

Arkiv

hits