1 2 3, Grillbuffè

selvom sola steker ute, var det godt å komme opp på rommet nå. jeg lå og solte meg litt i stad, men det ble altfor varmt for meg så jeg trakk meg tilbake i skyggen. tror jeg satser på å bli brun med å ta sol til vinteren og ta det helt til sommeren igjen. 
rundt 11-12 tiden dro vi til IKEA og så til et stort kjøpesenter. på Ikea var det egentlig ikke noe spesielt synes jeg siden jeg ikke skal flytte enda eller skulle ha noe. men når den dagen som jeg skal flytte ut, kommer, skal jeg definitivt dra dit for å handle glass, kopper, bestikk osv. jeg fikk endelig brukt litt av de oppsparte pengene på senteret. der kjøpe jeg meg et par topper, en tynn dressjakke, parfyme (mamma betaler), smykker og to tightser. jeg lover ikke noe bilde enda, men enten kommer det i løpet av kvelden, eller i morgen. må bare si at jeg elsker den nye Vera Wang-parfymen ! 
om en times tid er det klart for middag og grillbuffè ute ved bassenget. er ikke spesielt sulten, men får vel spise litt. det ble litt tung kost på kjøpesenteret, for vi kjøpte hamburgertallerken til "lunsj". haha. så nå tenker jeg at salat passer bra :)
disse skoene bor jeg i om dagen. de er mamma sine, men hun bruker de sjeldent så de er vel så og si mine.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Renie

Renie

16, Ringsaker

Kategorier

Arkiv

hits