familien spiser godteri, ikke jeg

Jeg beklager for utrolig dårlig oppdatering i dag, men har rett og slett ikke orket. dagen har gått til pakking, bilkjøring, hente mobil (elskbar) og møte med bestisene :) det er godt å være tilbake, og i morgen blir det antakelig møte med noen fine folk. som sagt henta jeg mobilen som jeg har ventet på i snart to uker. endelig ! bestilte meg Sony Ericsson Xperia mini med tastatur. elsker den allerede :) orket ikke ta noe bilde av den, for regner med at omtrent alle har sett den på tv. 
jeg sov rundt en halv time tilsammen i bilen i dag, tror jeg.. det var godt at tiden gikk fort, og nå er jeg ganske ladd for senga. i morgen skal jeg og Malin på trening klokka 11. gleder meg til å begynne skikkelig på igjen.

jeg begynte å tenke på at nå er det faktisk bare rundt tre uker igjen til skolen begynner igjen. gruer og gleder meg, mest til å begynne på nytt igjen. siden jeg har gått på Katta et år alt, er det greit å begynne på igjen. og jeg kjenner noen folk allerede. men jeg gleder meg ikke til at ferien er over.. det blir like kjett som i fjor å stå opp 6 hver dag. men jeg må vel bare se det positive i det. som var ???

heyhey!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Renie

Renie

16, Ringsaker

Kategorier

Arkiv

hits