Italiensk, jeg ?!

God morgen :) nå har jeg omtrent en time å fikse meg ferdig på før jeg tar bussen inn til byen og møter Ida. gleder meg masse til se henne igjen! bestejenta. 
jeg har dusjet og mangler bare å føne håret, sminke meg og pusse tennene. en time går ganske så fort når man først begynner. jeg har ikke tid til å ta noe outfit-bilde akkurat nå, men det kommer i kveld tror jeg. 
når jeg kommer hjem fra Hamar skal jeg på treningssenteret og trene med Malin. skulle egentlig det nå, men vi utsatte det. gleder meg til å begynne på et nytt program og virkelig stå på denne gangen. både når det gjelder trening og kosthold. jeg skal bruke hele vinteren på å trene så jeg er klar for bikinisesongen igjen. tror det kan være lurt å begynne nå snart, ikke utsette det til januar som jeg gjorde i år. da kom jeg aldri ordentlig i gang..

i går når jeg så at det hadde kommet et brev fra skolen ble jeg livredd for at det var regning på den boka som jeg har mistet. heldigvis har jeg ikke fått noen regning enda, så jeg tror ikke det kommer. men uansett, i det brevet stod det at jeg kunne velge mellom italiensk, tysk og spansk som fremmedspråk når jeg begynner igjen på skolen. jeg tror jeg skal velge italiensk, for hvor kult er det ikke å kunne si "jeg kan flytende italiensk jeg da !". og språket er jo fint. før jeg så at det var et alternativ, skulle jeg velge tysk. bare fordi jeg hadde det på ungdomsskolen i tre år uten å bli noe klokere. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Renie

Renie

16, Ringsaker

Kategorier

Arkiv

hits