Tips: Batiste - coloured dry shampoojeg vil tipse alle om å ha en tørr-sjampo i veska si. den er nyttig å ha i nødstilfeller, eller hvis du bare vil freshe deg opp litt. den tar ikke stor plass, og lukter utrolig godt. minner meg om en eller annen god parfyme. jeg kjøpte den på Vita på maxi til 55kr, men da var den på tilbud. aner ikke hvor mye den koster til vanlig, men tviler på at det er så dyrt. det finnes mange forskjellige typer av tørr-sjampo, men jeg velger en av de billigere typene, for jeg har rett og slett ikke råd til å kjøpe de hos frisøren. 
jeg har ikke fått testet ut denne helt enda, men jeg håper og tror den er ganske bra. Vita-damen anbefalte den så jeg velger å tro på det! 
den finnes også til blondiner. det er viktig at du velger riktig farge. hvorfor vet jeg ikke helt, men det er sikkert noe med innholdet i de flaskene. Bruksanvisning (fra bak på flasken): rist sprayboksen kraftig før bruk og mellom hver spray. hold sprayboksen ca 30cm fra håret og spray lett og jevnt over håret. bruk fingertuppene til å massere igjennom håret og la det virke i et par minutter. børst produktet ut av håret med en børste.  Enkelt og greit.

jeg håper jeg kunne være til litt hjelp til dere som vurdere å kjøpe det. som sagt har jeg ikke brukt den så lenge, men det ser ut til å virke en stund. men ikke dropp dusjen til fordel for denne. viktigiktig!

Én kommentar

Ingrid

17.aug.2010 kl.22:55

er det farge i den? siden de har 2 typer?

Skriv en ny kommentar

Renie

Renie

16, Ringsaker

Kategorier

Arkiv

hits