russetiden 2012

endelig er jeg plassert godt og varmt i godstolen på biri og veldig klar fir middag. siden pappa ser på dagsrevyen tror jeg at jeg må ta det i egne hender. da blir det fortere ferdig!

som mange vet går jeg opp igjen første året på vgs. det er ikke grunnet dårlige karakterer, men rett og slett fordi jeg ville begynne på nytt. og neste år, andre året, er det teknisk sett mitt tredje år. da skal jeg søke om å bli russ med jentene mine og jeg gleder meg sykt! har begynt å lade opp allerede, noe som sikkert ikke er veldig smart. men et problem er at jeg ikke aner hvordan jeg skal gjøre det og når. noen som kan hjelpe meg?
jeg har prøvd å google det, men finner ikke noe spesifikt. jeg må virkelig vite om det er en tidsfrist. dette er altså i 2012 så jeg har god tid. men siden det er verdens undergang også er jeg litt usikker om jeg rekker..

jeg er heldigvis 18 år da jeg er det, og tenker at det kan være lurt. kjøpe mitt eget drikke og (hemmelig). gleder meg!
det er noe jeg gleder meg ekstra til, nemlig å være den eneste i klassa mi med russebukse. kommer til å føle meg veldig voksen da, og selvstendig. sitte under pulten alene og komme full inn i timen, alene! hahah.

(blogg.no vil ikke laste opp bilder.. oppdaterer senere dette innlegget.)

 

Én kommentar

bekkasverden

02.okt.2010 kl.20:22

utrolig fin header du har :) tror jeg blir nødt til å lese bloggne din litt oftere - klem fra rebekka - www.bekkasverden.blogg.no

no blir det vel tv kveld på meg her - skal se den store reisen - anbefalse er utrolig spennende! :)

Skriv en ny kommentar

hits