Gutten som ble usynlig

heihei. siden jeg ikke har fått rompa i gir må jeg gjøre ferdig bokrapporten nå. jeg må seriøst begynne å skjerpe meg, legge planer og faktisk FØLGE dem. min store utfordring er å huske det og gidde det. egentlig burde jeg ha en slags tavle på rommet som jeg skriver på hver dag, med tusjer med sterke farger som er veldig synlige. vurderer faktisk å investere i det, finnes sikkert billig på europris..

en viktig sak jeg synes dere kan titte innom er denne HER. personlig synes jeg det er helt forferdelig! det handler om lille Christoffer som døde plutselig, trolig skyldes misshandling av mora og stefaren. de to burde sitte innelåst til de dør, det mener jeg. det finnes også en bok som mormoren til Christoffer har skrevet ang dette. den skal jeg kjøpe straks jeg har penger, og tror det er en fin bok. ikke finfin, men en sterk historie som kommer til å gjøre et inntykk på meg.se på den skjønne gutten. tenk at noen kan ha et så kaldt hjerte å mishandle et annet menneske, lyve om det og få offeret til å lyve. det er et lite barn! et forsvarsløst barn, som blir anklaget for å drive med selvskading. de som etterforsker dødsårsaken, som var papir i nesa og i halsen, tror faktisk at det kunne ha vært selvmord. men hvilket barn er inne på den tanken ? jeg vet ærlig talt ikke hvordan et lite barn tenker altså, men tviler sterkt på det to tingene. les saken nøyere og kom med deres synspunkt! jeg vil gjerne jobbe med å få et bedre hjemmemiljø og familieforhold hos barn som blir mishandlet eller seksuelt misbrukt. hjelpe de så godt jeg kan. men alene går ikke det..

har helt vondt inni meg.

saken er også nevnt hos denne bloggeren: OMANABENDER

Én kommentar

Omana

24.okt.2010 kl.19:08

Se der ja. Nå er jeg ferdig med boken. Ble både trist, lei og skikkelig provosert når jeg leste den! Burde leses, finnes sikkert på biblioteket! :)

Skriv en ny kommentar

Renie

Renie

16, Ringsaker

kontakt meg: reniie_93@hotmail.com :-)

Kategorier

Arkiv

hits