sliten og lei

mye har skjedd siden nest sist gang jeg blogget. eller, kanskje ikke veldig mye men litt som dere kanskje vil få med dere :-) hihi. jeg har vært på foreldre samtale som gikk ganske bra/passe, jeg har feiret bursdag og fått mye penger, jeg har brukt mye penger, jeg har sagt opp på en av jobbene fordi jeg trenger mer tid til skole, jeg har fått en stygg facebook, og ja, det var vel alt. tror jeg.og plantene mine er snart døde.

karakterene har ikke blitt sånn veldig mye bedre, noen går opp mens andre går ned. gleder meg til å få juleferie og starte med blanke ark og sydentur på nyåret. noen ganger kunne jeg ønske jeg var gammel og grå og bare kunne nyte mine siste år med å tenke tilbake på alt det jeg har opplavd. heh, høres litt rart ut kanskje, men som regel varer ikke de tankene lenge. de går fort over til lørdager, fester og fylleri. standard.

følelsen av redsel sitter fortsatt i meg, selvom det er to uker siden jeg har sett paranormal activity2. jeg er redd for å være alene i rom, uansett tid på døgnet. noe sier meg at jeg har blitt paranoid, men det har blitt bedre med tiden, så det er jo et godt tegn :-) jeg er ikke syk altså, hvis det hørtes sånn ut.


priv / redigert

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Renie

Renie

17, Ringsaker

kontakt meg: reniie_93@hotmail.com :-)

Kategorier

Arkiv

hits