6 . juledag

blogglysten tok juleferie samtidig som meg, derfor har det ikke blitt å mye blogging. men jeg satser og føler på meg at den er på vei tilbake :-)
jeg  regner med at jeg ikke kommer til å legge meg på en stund, så tenkte jeg skulle fikse litt design og småtteri mens jeg ser på tv. føler at bloggen trenger en ny start, men orke rikke vente til neste år..tror jeg skal satse på litt farger denne gangen, som gjør at det blir litt bedre å lese bloggen. for meg så ahr designet utrolig mye å si!nå er snart jula over, og jeg har kommet meg gjennom uten julefølelse. det er egentlig helt utrolig at ikke jeg har hatt det enda, men samme det. den er snart over uansett. jula er den tiden i året jeg synes det er helt greit med mye snø både på bakken og i lufta. det er så koselig å bruke dagene på venner, familie og mikke mus og vennen hans. ikke for å glemme askepott da, som jeg ikke fikk sett i år. ja-ja, livet går videre.

2 kommentarer

Elin

30.des.2010 kl.11:25

aw, se på hu i pysjen a! :D

❤ SARA - HVER DAG!

30.des.2010 kl.14:48

Enig med det du sier om design! Er det en blogg som har rotete, og ikke særlig fint design, er sansynligheten for at jeg leser den veeeldig liten.

Skriv en ny kommentar

Renie

Renie

17, Ringsaker

kontakt meg: reniie_93@hotmail.com :-)

Kategorier

Arkiv

hits