klar for et nytt år

dette er, som alle vet, den siste dagen av 2010. jeg ahr vært på litt småshopping, fått brukt opp litt julegavepenger på kamerautsyr som trådløs selvutløser og kamerastativ. synd jeg ikke får testet det ut siden kameraet mitt er tom for batteri og jeg har ikke med laderen. skjønner egt ikke hva jeg tenkte på når jeg bestemte meg for å legge den igjen hos mamma..? men uansett, så får jeg ikke ladet det. og ikke nok med det, så får jeg ikke dokumentert og vist dere året som har gått siden jeg ikke har med hardisken der alle bildene ligger. jeg har aldri vært kjent for å tenke fremover i tid.. klarer i hvertfall å bevise det.
en ting har vært fint i dag da, fikk kjøpt meg gossip girl sesong 1 til bare 159,-. synes ikke det var så ille, så jeg slo til.

er litt deppa pga at jeg ikke skal være med de beste i dag og feire det nye året inn. jeg har valgt å bli på biri med pappa siden han er alene, og jeg er vel egt ikke invitert dit som jentene skal. haha. men jeg skal spise ribbe og god mat med min kjære far og bare glede meg til jeg ser jentene igjen :-) kos dere kjempe masse i kveld, men feir med måte!Én kommentar

Lea Reiff

02.jan.2011 kl.00:58

Håper du får et godt nytt år! :)

Skriv en ny kommentar

Renie

Renie

17, Ringsaker

kontakt meg: reniie_93@hotmail.com :-)

Kategorier

Arkiv

hits