Kosekveld

God morgen stalkers! i går kveld hadde jeg en utrolig koselig kveld med noen søte jenter, litt impulsivt egentlig, men det funka! pizza, mormor og de åtte ungene og mye snakking ble til en utrolig kveld. for en gang skyld var det godt med en ikke-beruset helg :-) hadde med kamera i veska, men det ble faktisk ingen bilder..
jeg var vel hjemme rundt halv tre? husker ikke jeg, uansett så var jeg i senga mi da. sov til halv tolv i dag og det var kjempe godt. i morgen kommer tidlige morgener igjen så jeg nøt hvert minutt.

idag har jeg planer om å gjøre om litt på rommet, men aner ikke hvordan. ble litt inspirert av Marte sitt rom i går. det var så lite og koselig. jeg ahr jo utrolig mange ting da så jeg aner ikke hvor jeg skal gjøre av alt. den tid og den sorg, nå må jeg finne et antrekk for dagen!Én kommentar

kristine

09.jan.2011 kl.12:13

sv: satte glasset på et langt hvitt bord, satte kameraet på et stativ på bordet og justerte slik at kameraet så "ned" på glasset, koblet til fjernutløseren, hentet enda et glass med vann og trykket på fjernutløseren i det øyeblikket vannet fra det andre glasset "splashet"! :)

Skriv en ny kommentar

Renie

Renie

17, Ringsaker

kontakt meg: reniie_93@hotmail.com :-)

Kategorier

Arkiv

hits